GOTT NYTT AR!!

Hoppas allt ar bra dar hemma, vi har haft en kanondag vid Victoriafallen! :) Nu ska vi ga ut och ata med nagra tjejer vi traffat har sa hinner inte skriva mer men det kommer mer imorgon, vi lovar!

Gott nytt ar och ha det sa kul ikvall hemma i kalla Sverige ;)

puss puss


Feeling hot hot hot..

Hejsan Svejsan fran Zambia!

Efter en mycket handelserik resa har vi nu antligen kommit fram :) Allt ar bra med oss men vi ar doda! (och svettiga) haha :P De narmsta fyra natterna ska vi spendera pa Jollyboys i en halmhydda... Ska forsoka ladda upp lite bilder men far se hur det gar. Nu ska vi chilla i varmen, ha det bra :)

Pussar Nath och Sara


Pa Kastrup


Svettiga och danna intog vi flyget efter en javla sprangmarsch pa Heathrow! :S


Halla i hyddan! haha ;)

This is it

Tjodeladi! Jag kan inte förstå hur fort 6 månader har gått... det är den 27 december idag och om några timmar ska jag möta Nathalie på kastrup. Känslan är obeskrivlig! Vad har vi gett oss in på!? haha imorgon går vi av flyget i Afrika! This is it, idag lämnar vi vårt trygga Sverige!! 

Åt en tidig frukost med familjen Kamensky imorse, riktigt mysigt! Det är dock inte utan att man blir lite ledsen i ögat när Erik, 2år, säger "ejdå Sara!" och verkligheten slår en att man faktiskt inte kommer träffa dessa små liven förrän till sommaren... Kunde i alla fall inte haft ett bättre avsked:) så tack så mycket för att vi fick komma upp till er imorse!

Oj, nu kollade jag på klockan och insåg att jag ska sitta färdig i bilen om 3 timmar... :S
Får snart ta och gå in i duschen (vet ju inte när man kan göra det nästa gång.. haha) sen är det sista kollen i ryggan som ska göras. Ser ut som jag har allt förutom tandkräm.. så det får väl fixas påväg in till Malmö. 

Jag och Nathalie har gjort bloggen för att vi vill att ni ska kunna följa oss på resan. Vi kommer uppdatera så ofta vi bara kan. Vi vet inte riktigt hur det ser ut med internetcaféer i Afrika och Indien.. så nu de första 6 veckorna kanske det inte blir så många inlägg :) vi får se!

Till alla jag inte träffar idag ger jag en stooor kram, kommer sakna er!! och till Anna och Frida, see you in Miami bitches ;)

Love,
Sara


RSS 2.0