3 manader!!

Ah gerregud vad tiden gar fort, vi har redan varit borta i tre hela manader! vilket innebar att vi bara har tva kvar... far gora det basta mojliga av tiden vi har kvar och pa manga satt och vis har vi ju det basta framfor oss... MIAMI!! haha

De senatse dagarna har vi varit i Queenstown och trots att vi varit duktiga flickor och inte gatt ut har vi knappt fatt en blunds somn... en av nackdelarna med att sova i ett dorm med 10 andra ar att man inte kan valja vem man ska dela rum med och ibland smyger det sig in en snarkare... eller flera i detta fallet haha :P

Men trots det har vi varit uppe med tuppen och igar akte vi ut till Milford Sounds. Riktigt vackert var det :) Idag akte vi vidare till Dunedin dar vi ar for tillfallet. Blir ett kort stopp har da vi forsatter till mot Christchurch redan imorgonbitti men ett besok pa Cadbury Chokladfabrik hinner vi allt med :P MUMS!

puss och kram


Canyoning!!

hej hej dar hemma!

Idag har varit helt galen och vi har mattat varan aventyrshunger for ett bra tag framover! tror vi i alla fall... var och canyonade (?) idag...vi visste inte riktigt vad vi skulle forvanta oss men nar vi kom fram fick vi det alltfor klart for oss.. haha inom fem minuter hade vi absailat nedfor ett 20-meters vattenfall och akt rutschekana nedfor ett annat nastan lika hogt vattenfall! puh, och det var bara borjan... haha men fy for vad kul vi har haft! Var grupp bestod av oss tva och tva bogar fran Israel, det kunde inte bli annat an kul :P bilder kommer senare, vi ar varken tid eller rad just nu.

De senaste dagarna har vi spenderat storsta delen pa magicbussen och tagit oss fran Christchurch till Wanaka dar vi ar nu. Pa vagen stannade vi i Nelson och begav oss ut till Abel Tasman National Park for en dag och vilken dag! Borjade dagen med 4 timmars kayaking och som om inte det var nog fortsatte vi dagen med en 4 timmars vandring! haha har ligger vi minsann inte pa latsidan!  Trotta som vi var i bade ben och armar valde vi att bara ta en liten glacierwalk vid Franz Josef som var vart nasta stopp...lite klent vi vet :P

Vi ar nu i Wanaka, en supermysig liten stad som ligger precis vid Lake Wanaka. Igar var vi pa ett litet roligt stalle och levde ut vara barnasinnen! Puzzling World hette det och snacka om att vi blev forvirrade haha! Kandisar forfoljde oss, vi bade krympte och vaxte och de trotsade till och med gravitationen i ett av rummen :O sist men inte minst gick vi vilse i "The great Maze" :)

Imorgon ska vi ta ledigt och chilla som aldrig forr! Dagen efter det bar det av till Queenstown!

ha det gott kara vanner!

puss och kram

White water rafting!!

Halla halla!

Har kommit fram till Christchurch, Nya Zeeland. Var lite ledsamt att lamna Australien men efter ett sagan-om-ringen-marathon var vi redo att inta NZ :) De sista dagarna i Australien spenderade vi i Sydney med att leka turister. Vi gick upp tidigt en mogon och at frukost i Royal Botanic Garden innan vi begav oss mot hamnen for att se Operahuset och Sydney Harbour Bridge. Darefter tog vi farjan over till Manly dar vi spenderade eftermiddagen. Vi blev kara i Botanic Garden och gick darfor dit igen och igen for att chilla i solen, mysigt varre!

Sen blev det dags for den stora dagen... SHERATON!! Stod redo att checka in prick klockan 15.00 med vara backpacks i hogsta hugg :P Kom pa iden att se alla Sagan om ringenfilmerna for att fa in den ratta NZ kanslan och det fick vi... Klockan 02 stupade vi i sang efter bara andra filmen :( Gick inte att halla sig vaken i de skona sangarna!

Pa morgonen vaknade vi upp till den godaste frukosten nagonsin :D Matta och belatna rullade vi sedan ut fran Sheraton for att aterigen ta oss till vart $17 hostel haha

Sista dagen i Australien spenderade vi med att bowla med vara tyska vanner, Valerie och Vanessa. Riktigt roligt men fy vad man ar kass!

Idag var ingen vanlig dag for idag har vi River raftat!! Galet kul var det och underbart vackert :) En riktigt bra start pa Nya Zeeland. Vi lagger upp nagra bilder fran idag sa ni far se vart galna aventyr ;)

Puss ha det sa bra!
PS. kommentera mera!




Kan ni hitta oss? haha

puss och kram


Byron Bay

Tjenamoss!

Har varit i Byron Bay de senaste dagarna och vi har nog inte varit sahar aktiva pa hela resan. Igar var vi och kajakade med delfiner i havet :) Hade tur och sag en massa delfiner och till och med en liten skoldpadda! Mindre tur hade vi dock med sjalva kajaken och tva ganger valte vi men men sant hander :P Lagom till solnedgangen borjade vi sen en promenad till fyren har i BYron Bay.. haha som vanligt tog det oss lite langre an normalt och vi missade solnedgangen men utsikten var valdigt fin anda!

Idag borjade vi dagen tidigt och akte ivag for att ta en surflektion. 4 timmar tog det men vi lyckades minsann att sta upp!! :) Traffade ngr balla manniskor nar vi surfade som lovade oss att visa oss LA nar vi kommer dit, han gav oss sitt visitkort och haha det visar sig att han ar varsta regissor!! sa det ar klart vi ska hora av oss till dem :P nu ar det chill som galler i nagra timmar innan vi hoppar pa Greyhound ikvall och aker over natten till Sydney dar nya aventyr vantar!

Hoppas ni har det bra darhemma, vi hors snart! puss


Coolangatta

Hej

Surfers Paradise gick fort som tusan, vi fyllde dagarna med shopping...och lite mer shopping haha Efter Surfers begav vi oss vidare med Greyhound till Coolangatta dar vi ar nu. Eftersom det inte varit fint vader har vi tyvarr inte kunnat ligga och sola men lika glada for det ar vi for det innebar mer shopping for oss :P Idag var vi och kollade pa surftavling som halls har precis vid oss och kollade in lite moves som kan komma till anvandning under var egen surflektion hehe ;)

Imorgon var det tankt att vi skulle fortsatta var fard till Byron Bay, tack och lov tittade vi upp boende och insag till var forfaran att det ar fullbokat. vi stannar alltsa med all sannolikhet har i Coolangatta ytterligare en natt.

imorgon haller vi tummarna for sol och strand!!
puss vi hors


"A Taste of Sweden"

Hej hej!

I brisbane ar vi nu och har varit har de senaste dagarna. Idag har vi varit pa Lone Pine Koala Sanctuary och  tittat pa alla sota djur Australien har att erbjuda :)
Vi matade kangrur, klappade de urgulliga koalorna och fajtades med matgalna faglar! haha en riktigt rolig dag trots vadert, det har osregnat hela dagen...

Igar fick vi antligen vart Sverigebehov mattat, vi stack till IKEA och kakade kottbullar!! haha riktigt gott :) Inte nog med det, vi kopte saklart en massa Mmm.. Marabou ocksa haha :P  Sa nu har vi inte tid att sitta har langre, vi har chocklad som vantar men vi laddar upp lite bilder fran dagen!

Imorgon bar det vidare till Surfers Paradise :)






haha vi skulle mata faglarna och blev attackerade!!

vi hors, puss och kram





RSS 2.0