bildbomb!!

Hejsan Hoppsan!
Nu är vi snart hemma... Vi åker härifrån imorgon och kommer hem till kära Sverige på tisdag. Sista veckan i New York tillbringade vi mesta av tiden i stan, vi gick inte bara på Museum of Natural History utan i fredags var vi även på Guggenheim museet! Intressant konst det där haha...
I torsdags shoppade vi loss som om vi aldrig shoppat förr, härligt!! massvis med fina saker rikare men en hel del pengar fattigare... men är man i NY så är man! :)
Det har varit lite dåligt med bilder på sistonde...vi vet men nu jäklar!! Detta är alltså vad vi haft för oss de senaste veckorna, Enjoy :)
Vi började i Las Vegas...
...med Grand Canyon. Underbart vackert var det!
Sedan tog vi oss an The Strip... Vem kunde ana att den var sååå himla lång!?
Hit begav vi oss för att se Cirque Du Soleil showen KA, helt otroligt bra!!
Såhär uppsnofsade var vi kvällen till ära :)
Fortsatte kvällen i lyx med att sova på Bellagio Hotel & Casino!
Vi fortsatte resan med ett snabbstopp i Los Angeles.
Tog oss en promenad längs denna berömda gata...
Tog oss en titt på Hollywood-skylten :)
Sist med inte minst besökte vi Universal Studios! En massa roliga karuseller hade de :)
haha
Nästa stopp: MIAMI, SOUTH BEACH
Vi tog oss ut till Key West och snorklade bland hajar och havssköldpaddor!
och innan vi visste ordet av var hela gänget samlat och vi var ute och festade och hade kul :)
och festade lite mer och hade ännu mer kul... haha
På dagarna låg vi och stekte på stranden haha gläm inte solkrämen!
Låg vi inte på stranden shoppade vi! Här avnjuter vi en paus på The Cheesecake Factory :)
Sen var det bara tre av oss kvar och vi sade hejdå till vårt älskade hostel för att bege oss till...
Washington DC! Här är Washington Memorial.
Vi utanför Vita Huset!
haha sist men inte minst besökte vi The Capitol
Sista Stoppet: New York City!
Vi vid Times Square :)
Vi besökte Frihetsgudinnan...
och Empire State Building!
Vi åkte till Groud Zero där de bygger för fullt
Fredagskvällen spenderades på Broadway med världens bästa musikal: Billy Elliot!!
och förstås shoppades det en HEL DEL!! haha
Det var det, var USA vistelse i korta drag. Vill ni veta mer visar vi er mer än gärna när vi kommit hem :)
Vi ses, puss och kram

En vecka kvar...

Shit vad tiden rinner ivag... idag ar det en vecka tills vi sitter hemma i sofforna och berattar var historia for alla nara och kara darhemma :) Gud vad det kanns markligt! ska samtidigt bli valdigt kul att fa traffa alla igen sa man ar lite kluven... men men vi har en vecka kvar! Vi har precis varit vid flygplatsen och halsat av Frida som ska tillbaka till Sverige, hon kommer saknas :( men vi ses snart igen!
De senaste dagarna har i NY har vi mest sprungit runt pa stan och shoppat och latjat haha men ett snabbt besok pa Central Park Zoo hann vi allt med :) Igar var vi pa upptacksfard i en ny del av stan, Soho. De hade valdigt bra shopping och sa var det mysigt ocksa sa dit ska vi absolut igen!
Sen far vi ju inte glomma att vi var och sag Billy Elliot pa Broadway!! Gud i London sa bra den var! Man bade skrattade och grat och helt otroligt sa duktig Billy var! 12 ar gammal var han som spelade honom och alla satt med hakan i golvet nar han dansade! Som pricken over i:et stod de och delade ut gratis Haagen-Dazs glass utanfor teatern efterat, mums :)
Imorgon ska vi vara kulturella och ga till Museum of Natural History, ska bli spannande!
Nu vantar snart sangen, ha det sa bra sa hors vi
puss och kram

Charlies Angels intar New York City

haha hejsan hoppsan!
Hoppas allt ar bra med er darhemma, vi har det i alla fall underbart har pa andra sidan atlanten och njuter som bara den av vara sista veckor hemifran!
Washington var knas, vi fastnade nagonstans utanfor staden och bortsett fran att aka in i staden och kolla pa alla viktiga byggnader och sa var vi fast dar ute... haha sa vi var ratt glada for att laman och aka till NYC :)
Vi hittade ett hostel precis vid Central Park pch har stannade vi ett par natter innan vi tog vara saker och flyttade in hos familjen Larsson. Slaktingar till Sara som varit snalla nog att lata oss bo hemma hos dem :)
Medans vi varit i NY har vi hunnit med en massa grejer. Vi har varit och sett Frihetsgudinnan, varit uppe i Empire State Building och igar var vi vid Ground Zero och tittade oss omkring. Sedan far vi inte glomma vad man gor bast har i NYC...SHOPPING!! haha vi har shoppat som galningar och mer shopping ska det bannemej bli :P nu nar vi inskaffat en ett extra baggage har vi plats till en massa nya saker! Vi gillar verkligen denna staden, supermysig ar den!
Pa Tisdag lamnar kara Frida oss for kalla Sverige igen och sen har vi bara en vecka kvar tills det ar var tur... Kanns otrolig skumt men det ska samtidigt bli kul :) Under veckan kommer en megabildbomb fran Las vegas och framat!! wooow haha
tills dess far ni ha det sa bra :) puss och kram

Swedish Crew in Miami

hejsan svejsan!
VI LEVER!!! Vi ber sa hemskt mycket om ursakt for vart lilla uppehall men vi har haft semester :P Veckan, som blev tva och en halv, i Miami var helt underbara!! Vi njot allt vi bara kunde av solen, stranden och pizzan haha
Under veckan vi var ensamma chillade vi mest pa stranden men ut till Key West tog vi oss allt anda. Snorklade och hade oss under dagen innan vi begav oss tillbaka. Under var tur fick vise inte bara en haj denna gangen utan flera stycken!! :O haha men vi sag dem fran batens trygghet denna gang, sen far vi inte gloma att vi sag en havsskoldpadda sa nu ar var lista avbockad :)
Nar antligen anna och frida kom hade de med sig varldens basta overraskning... CHARLOTTA!!! haha sa nu var dte dags for oss fem tjejer att ta Miami med storm! och haha det kan ni tro att vi gjorde ;) efter bara ett par dagar var vi valkanda pa hostelet och fatt smeknamnet 'The Swedish Crew" Vad vi gjorde for att fortjana detta ar vi inte helt hundra pa men det ar val var naturliga charm :P
Dagarna med ganget var kanon. strand pa dagarna, fest pa kvallarna :) det ar sa det ska vara! efter att forst ha tagit farval av anna och sedan av charlotta nagra dagar senare var vi bara tre kvar och till sist kom dagen da aven vi var tvugna att saga farval till Miami och vart alskade hostel :( tarfyllt var det nastan och gud vad vi kommer sakna detta stallet!! men tillbaka ska vi, sa ar det bara :)
Nu har vi kommit fram till Washington DC och har ska vi spendera ett par sightseeingfyllda dagar innan vi beger oss till var sista anhalt innan det bar av hemat, New York City!! Idag var vi runt i staden och kollade in bland annat Vita Huset och alla mojliga slags memorials, riktigt fina byggnader kan ni tro!
Nu ska vi ga och lagga oss och vila upp oss infor annu en fartfylld dag har i huvudstaden :)
Ni far ha det sa fint darhemma sa hors vi snart igen!
puss och kram

RSS 2.0