PANIIIIK!!!

jaha, da kom oturen tillslut ikapp oss :( vulkanutbrott pa island som gor att frida och anna inte kan komma till miami... eller kommer dit gor de val sa smaningom men vi vill ha hit dem nu!!! I ett forsok att distrahera vara tankar ska vi alldeles strax ge oss ivag till Universal Studios har i Los Angeles och halsa pa Shrek och andra roliga filurer :) De senaste dagarna har vi alltsa varit i LA. Vi har gatt fram och tillbaka pa Walk of Fame, besokt alla mojliga slags biografer och akt pa en sightseeing bland kandisarnas Beverly Hills och Bel Air. Shit vilka villor!! :O Och sen sa har vi saklart gatt... och gatt och gatt och sen gatt lite till haha ni kan inte ana sanna langa gator de har har!! haha omma i fotterna sattar vi darfor pa vara flipflop an en gang och borjar ga. Vi hors fran Miami! puss och kram

Viva Las Vegas

Las Vegas var helt underbart! Tillfots har vi utforskat hela staden som bestar av en extremt lang gata, "The Strip". Vi skamtar inte, det tog oss 4 timmar att ga fram och tillbaka.. Men utforskat har vi och sett alla sjuka byggnader, bara fantasin satter granser haha riktigt coolt!

Forsta dagen i Vegas borjade alldeles for tidigt pa morgonen med en busstur ut till Grand Canyon. Dar satte vi oss i en helikopter och flog bade over och i. Riktigt roligt! Vi landade nere vid coloradofloden och tog en liten battur innan det blev dags att satta sig i helikoptern igen for att bege oss tillbaka. Dagen fortsatte med fantastiska vyer over Grand Canyon och nar vi val kom hem stupade vi i sang.

Igar checkade vi in pa Bellagio Hotel. Snacka om lyx! Fortsatte kvallen i samma lyxanda med en god middag (forsta kottet pa FYRA manader!) for att sedan avsluta kvallen med en Cirque du Soleil forestallning. Ka hette den och shit vad haftigt!! Helt slut kom vi tillbaka till hotellet och somnade snabbt i de superskona sangarna :)

Morgonen borjade med en harlig frukost pa rummet! bestaende av bl a fantastiska amerikanska pannkakor mmmums!

I eftermiddags sa vi hejda till Vegas och satte oss pa planet till LA dar vi ar nu. Imorgon ska vi ut och uppleva stan.. till fots :P Stackars vara fotter...

Nu vantar sangarna! Ha det sa bra
Puss och kram

Goodbye NZ

Hejsan!

Jaha... nu ar vi klara med annu en etapp av resan... denna manaden har gatt se fruktansvart fort, alldeles for fort egentligen, vi har inte hunnit med halften av alla sakerna kanns det som, men det ger val oss samtidigt en alldelses utmarkt anledning for att komma tillbaka till detta underbara land :)

De senaste dagarna har vi varit i Rotorua och sen vidare till Auckland. I Rotorua var vi och besokte ett "Thermal Wonderland" med mudpools och allt mojligt, haftigt men fy fad det stank!! Sen far vi inte glomma, vi Zorbade!! haha det var nagot av det roligaste vi gjort pa denna resan! Snabb forklaring: man hoppar in i en megaboll fylld med vatten och sen rullar man nerfor en backe :P skitkul!!

Har i Auckland har vi mest gatt runt i staden och shoppat lite for de sista slantarna. Var sista kvall i NZ lyxade vi till det och gick pa bio... "The men who stars at goats" haha skum film det dar men vi fick i alla fall vara popcorn ;)

Nu bar det om ca en halvtimme av till flygplatsen och sen ar vi pa vag till USA!! Flyger till LA dar vi med detsamma hoppar pa flyget till Las Vegas :) 21 ar vi ju inte an sa oroa er inte, vi kommer inte spela upp alla vara pengar :P

Ha det super sa hors vi fran USA, pusspuss

Tongariro Crossing!!

ja javlar, vi vet aldrig vad vi ger oss in pa forran det ar forsent att atervanda... haha om detta ar positivt eller negativt har vi inte riktigt listat ut an men igar var trots allt en valdigt bra dag :)

Vi borjade dagen tiidigt pa morgonen, redan kl halv atta var vi pa gang och i mal kom vi kavrt over tva!! bra jobbat sager vi! :)

Idag fick vi dock betala for de 19 km men vad gor man inte for att se Mt Doom och Mordor! haha sa haftigt det var :)

na nu ska vi hoppa pa bussen mot Rotorua, ha det sa bra salange!

puss och kram

Kia Ora!

haha hej hej :)

Har kommit fran till nordon och ar just nu i Taupo [Tawpaw] haha :P  De senaste dagarna har mest spenderats ombord pa Magicbussen men lite sightseeing har vi hunnit med anda. Imorgon ar det en stor dag, vi ska ta oss an utmaningen att vandra 8 timmar i strack.. och om vi kanner oss sjalva ratt innebar det snarare 10 timmar i strack haha :S Tongariro Crossing heter iallafall vandringsleden och den tar oss in i hjartat av Mordor och om man vill, eller snarare kan, uppfor Mount Doom fran Sagan om Ringen!! Vi far se hur vi tar oss fram imorgon och haller tummarna for att vi inte missar sista bussen hem...

Har kommer den lovade bildbomben! ha det sa bra allihopa :)

puss och kram



haha hjaalp!!


sara lyckades lite battre i kajaken...haha


Vackra Abel Tasman


Vidare akte vi till Wanaka och Puzzling World. Har ar vi helt lost i "The Great Maze" :P


Vi hittade till slut ut!!


Canyoning!! Sara absailar nedfor ett vattenfall :O


Nath plumsar i :)


Hela Ganget :)


Vidare akte vi till Queenstown och Milford Sound. Misty Mountains fran LOTR


Vacker utsikt fran baten i Milford Sound


och annu mer vacker utsikt...


haha vi var lite uttrakade i baten..


Cadbury Chockladfabrik i Dunedin!! Mums :)


Lake Tekapo


Firade skartordag och naths tatuering med restaurangbesok med var nya kompis Elina :)


Pa promenad genom Rostradgarden i Christchurch


Mattade var Curryabstinens sen Indien denna paskafton pa Indisk restaurang i Wellington :)

Dar fick ni sa ni teg! haha









 


mot Nordon

hejsan svejsan!

Sitter just nu pa farjeterminalen i Wellington och har efter tjugo samtal antligen fatt tag i boende for natten! puh haha inte tankte vi pa att det var pask :S men all is well nu i alla fall :)

De senaste dagarna har vi fardats fran Dunedin, via Lake Tekapo till Christchurch igen. Sa nu ar cirkeln sluten och ikvall aker vi som sagt till nordon. Besoket pa chokladfabriken var kul och inte minst gott :) Sen har det inte hant sa mycket har faktiskt, vi har mest tagit det lugnt och det passar oss alldeles utmarkt! maste ju borja vila upp oss infor USA haha :P Framover blir det dock andra bullar efterosm vi bara har nio dagar pa oss att ta oss runt nordon... hur detta ska ga till aterstar att se men vi ska nog lyckas!

Nu ska vi ta farval av var alskade sydo och hoppa pa farjan! vi vet forresten att vi ar riktigt daliga pa att ladda upp bilder, men vi lovar, det kommer en bildbomb med allt vi hittat pa har pa NZ snart!

puss och kram

RSS 2.0