Goodbye NZ

Hejsan!

Jaha... nu ar vi klara med annu en etapp av resan... denna manaden har gatt se fruktansvart fort, alldeles for fort egentligen, vi har inte hunnit med halften av alla sakerna kanns det som, men det ger val oss samtidigt en alldelses utmarkt anledning for att komma tillbaka till detta underbara land :)

De senaste dagarna har vi varit i Rotorua och sen vidare till Auckland. I Rotorua var vi och besokte ett "Thermal Wonderland" med mudpools och allt mojligt, haftigt men fy fad det stank!! Sen far vi inte glomma, vi Zorbade!! haha det var nagot av det roligaste vi gjort pa denna resan! Snabb forklaring: man hoppar in i en megaboll fylld med vatten och sen rullar man nerfor en backe :P skitkul!!

Har i Auckland har vi mest gatt runt i staden och shoppat lite for de sista slantarna. Var sista kvall i NZ lyxade vi till det och gick pa bio... "The men who stars at goats" haha skum film det dar men vi fick i alla fall vara popcorn ;)

Nu bar det om ca en halvtimme av till flygplatsen och sen ar vi pa vag till USA!! Flyger till LA dar vi med detsamma hoppar pa flyget till Las Vegas :) 21 ar vi ju inte an sa oroa er inte, vi kommer inte spela upp alla vara pengar :P

Ha det super sa hors vi fran USA, pusspuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0