Viva Las Vegas

Las Vegas var helt underbart! Tillfots har vi utforskat hela staden som bestar av en extremt lang gata, "The Strip". Vi skamtar inte, det tog oss 4 timmar att ga fram och tillbaka.. Men utforskat har vi och sett alla sjuka byggnader, bara fantasin satter granser haha riktigt coolt!

Forsta dagen i Vegas borjade alldeles for tidigt pa morgonen med en busstur ut till Grand Canyon. Dar satte vi oss i en helikopter och flog bade over och i. Riktigt roligt! Vi landade nere vid coloradofloden och tog en liten battur innan det blev dags att satta sig i helikoptern igen for att bege oss tillbaka. Dagen fortsatte med fantastiska vyer over Grand Canyon och nar vi val kom hem stupade vi i sang.

Igar checkade vi in pa Bellagio Hotel. Snacka om lyx! Fortsatte kvallen i samma lyxanda med en god middag (forsta kottet pa FYRA manader!) for att sedan avsluta kvallen med en Cirque du Soleil forestallning. Ka hette den och shit vad haftigt!! Helt slut kom vi tillbaka till hotellet och somnade snabbt i de superskona sangarna :)

Morgonen borjade med en harlig frukost pa rummet! bestaende av bl a fantastiska amerikanska pannkakor mmmums!

I eftermiddags sa vi hejda till Vegas och satte oss pa planet till LA dar vi ar nu. Imorgon ska vi ut och uppleva stan.. till fots :P Stackars vara fotter...

Nu vantar sangarna! Ha det sa bra
Puss och kram

Kommentarer
Postat av: Nancy

Hejsan snyggingar!

Fan vad det låter härligt!!! Litet avundsjuk är man! ;-) Ja, jag kan tänka mig att Grand Canyon var en speciell upplevelse och för att inte tala om lyx på "the Bellagio"!! Njut njut..! Vad kul att ni tyckte KA var en hit,den såg verkligen häftig ut på trailern. Tusen pussar&kramar

2010-04-18 @ 14:17:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0