Vi lever!

Hej hej!

Vi vet att vi ar riktigt daliga pa att uppdatera er darhemma,  forlat! Vi ska forsoka battra oss :) Har hant en del sen sist vi skrev... Gruppturen har tagit slut och vi spenderar nu nagra dagar pa egen hand har i Goa innan det pa fredag bar av till Singapore!

Sist vi skrev var vi i Jaipur och pa var vag ner till Goa har vi besokt en hel del andra stader och hitat pa en massa roliga saker. Vart att naman ar forst och framst vara bravader pa Saras fodelsedag haha. Upp pa kamelryggen hoppade vi for att rida ut i oknen och ata middag och ha det trevligt! Blev en riktigt lyckad kvall och en oforglomlig fodelsedag :) Morgonen darpa var det bara att dra sig upp ur sangen tidigt som ottan och satta pa oss vandrarkangorna for att bege oss till ett tempel uppe pa ett berg och se soluppgangen. Vackert var det men fy va jobbigt :S

Nastkommande dagar spenderades i Udaipur med lite sightseeing och en hel del shopping :) Fran Udaipur tog vi oss till  Mount Abu. Har var vi bara i en dag och tur var val det for det var inte bara trakigt, det var kallt som tusan ocksa! Saklart drog vi pa oss en forkylning med de tunna kladerna vi har packat haha inte visste vi att det kunde vara kallt i Indien.. aven om det ar vinter :P Harifran tog vi nattag till Mumbai. Natten passerade ganska handelselost forutom en incident med nagra stirrande indier men sant ar vi vana vid vid det har laget haha

Vi var lite oroliga over Mumbai eftersom vi hort att det skulle vara mycket varre an Delhi men tusan heller! Mumbai ar kanske inte var favoritstad i Indien men den ar langt hogre pa listan an Delhi. Gick runt i staden och  firade Neelahs 25-ars dag genom att satta oss pa Hotell Taj och ta varsin kopp (svindyr) te, men gott var det! Fortsatte kvallen med att ata pa galen restaurang och smaka den godaste Chicken Tikka Masala nagonsin , MUMS!

Dagen efter satte vi oss pa flyget till Goa och har ar vi. Har varit har i tre dagar och visst ar det den basta delen av Indien vi sett men det ar trots allt Indien och vi kanner oss lite trotta pa detta land for tillfallet.  Dessa tre veckor har varit roliga men valdigt intensiva. Indien ar ett land for sig sjalv och man ska nog utforska landet i lite lugnare tempo an vad vi gjort. Sen ar indierna i sig sjalv ratt intensiva och tillsammans blev det bara lte for mycket av det goda. Ska med andra ord bli skont att lamna pa fredag och bege oss till civilisation igen!

Har i Goa har vi latat oss pa stranden tillsammans med ngr tjejer fran gruppen och en hel dros ovalkommna indier. Vi har saklart varit ute och skakat vara lurviga da Goa ar Indiens partystad och sen har vi gatt runt i staden och spenderat lite pengar :) Igar var vi pa en dagsutflykt runt Goa och besokte ett vattenfall och en kryddplantage. Spannande!

Det var det det gott folk, vi hors om inte tidigare nar vi kommer till Australien!  
STORA KRAMAR  FRAN OSS

Ps. har lagt upp bilder pa Facebook.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0