Charlies Angels intar New York City

haha hejsan hoppsan!
Hoppas allt ar bra med er darhemma, vi har det i alla fall underbart har pa andra sidan atlanten och njuter som bara den av vara sista veckor hemifran!
Washington var knas, vi fastnade nagonstans utanfor staden och bortsett fran att aka in i staden och kolla pa alla viktiga byggnader och sa var vi fast dar ute... haha sa vi var ratt glada for att laman och aka till NYC :)
Vi hittade ett hostel precis vid Central Park pch har stannade vi ett par natter innan vi tog vara saker och flyttade in hos familjen Larsson. Slaktingar till Sara som varit snalla nog att lata oss bo hemma hos dem :)
Medans vi varit i NY har vi hunnit med en massa grejer. Vi har varit och sett Frihetsgudinnan, varit uppe i Empire State Building och igar var vi vid Ground Zero och tittade oss omkring. Sedan far vi inte glomma vad man gor bast har i NYC...SHOPPING!! haha vi har shoppat som galningar och mer shopping ska det bannemej bli :P nu nar vi inskaffat en ett extra baggage har vi plats till en massa nya saker! Vi gillar verkligen denna staden, supermysig ar den!
Pa Tisdag lamnar kara Frida oss for kalla Sverige igen och sen har vi bara en vecka kvar tills det ar var tur... Kanns otrolig skumt men det ska samtidigt bli kul :) Under veckan kommer en megabildbomb fran Las vegas och framat!! wooow haha
tills dess far ni ha det sa bra :) puss och kram

Kommentarer
Postat av: frida

wihooooo love youuuuuuu <3

2010-05-16 @ 05:55:55
Postat av: Eich

sa jävla sjukt att er resa snart e över!! maste kännas hur konstigt som helst!! kan inte fatta det!

2010-05-16 @ 18:48:00
Postat av: Nancy

Tjenare tjejer! ...Godmorning everybody!!! -Fuck you! - Yes Yes fuck you too!! Hahaha...Kommer ni ihåg vilken film!? Njut njut njut av varje sekund! Glöm inte era Manolo's !!! Massor av kramar&pussar :-)

2010-05-17 @ 09:51:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0