En vecka kvar...

Shit vad tiden rinner ivag... idag ar det en vecka tills vi sitter hemma i sofforna och berattar var historia for alla nara och kara darhemma :) Gud vad det kanns markligt! ska samtidigt bli valdigt kul att fa traffa alla igen sa man ar lite kluven... men men vi har en vecka kvar! Vi har precis varit vid flygplatsen och halsat av Frida som ska tillbaka till Sverige, hon kommer saknas :( men vi ses snart igen!
De senaste dagarna har i NY har vi mest sprungit runt pa stan och shoppat och latjat haha men ett snabbt besok pa Central Park Zoo hann vi allt med :) Igar var vi pa upptacksfard i en ny del av stan, Soho. De hade valdigt bra shopping och sa var det mysigt ocksa sa dit ska vi absolut igen!
Sen far vi ju inte glomma att vi var och sag Billy Elliot pa Broadway!! Gud i London sa bra den var! Man bade skrattade och grat och helt otroligt sa duktig Billy var! 12 ar gammal var han som spelade honom och alla satt med hakan i golvet nar han dansade! Som pricken over i:et stod de och delade ut gratis Haagen-Dazs glass utanfor teatern efterat, mums :)
Imorgon ska vi vara kulturella och ga till Museum of Natural History, ska bli spannande!
Nu vantar snart sangen, ha det sa bra sa hors vi
puss och kram

Kommentarer
Postat av: Christina

Hej på er! Här hemma jobbar vi hårt med ditt rum Sara inatt har du haft ett stort hål i väggen där ditt nya fönster ska sitta. Det sk bli jättemysigt att sitta på verandan i den nya soffan och lyssna på dig! Kram mamma

2010-05-19 @ 09:21:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0